Hopp til hovedinnholdet

Migrering fra Satt Line til 800xA - raskere, enklere og billigere

For kunder med SattLine installasjoner er migrering av LTLINE fra SattLine til ABB 800xA  den mest effektive veien til en fremtidsrettet automasjonsplattform. Du vil kunne utnytte nåværende investeringer i hardware og software, nedetiden blir kort, og overgangen blir opp til 75-80% billigere enn systembytte.

Gjennom mange år og et stort antall installasjoner har Skala utviklet og finpusset programløsninger tilpasset norsk meieriindustris produksjonsprosesser og krav til effektivitet, kvalitet og hygiene.All denne erfaringen er bygget inn i vårt programbibliotek som omfatter programobjekter for det fleste prosessavsnitt og produksjonsprosesser du finner på moderne meierianlegg. På mange måter kan dette biblioteket ses på som “best practice” for meierier i programform. 

Under familienavnet LTLine  er dette programbiblioteket nå tilgjengelig på fremtidens automasjonsplattform – ABB 800xA. For kundene betyr dette at anleggene kan få løsninger basert på moderne teknologi innen industriell IT – som samtidig bygger på velprøvde applikasjoner.

Utnytter eksisterende programinvesteringer 
Vi kan  tilby en vei over til en moderne og fremtidsrettet automasjonsplattform hvor du utnytter eksisterende programmering og parametersetting i SattLine. Med LTLine på 800xA kan i stor grad eksisterende infrastruktur i form av maskinvare, I/O og givere utnyttes. Samtidig har Skala utviklet standard løsninger for feltbuss i LTLine som gir muligheter til enklere og mer moderne infrastruktur. 

Med migrering til LTLine på 800xA kan dermed kostnadene reduseres til 20-25% av det de ville blitt ved systembytte. Samtidig er du sikret kort nedetid, ofte bare noen dager - og en driftssikker løsning fra dag én.  

En plattform for fremtiden
ABBs 800xA er en moderne og velutviklet  automasjonsplattform, tilrettelagt for industrielle produksjonsprosesser. Det er lagt stor vekt på operatørmiljø og brukergrensesnitt (HMI), med sikte på en mest mulig effektiv operatørhverdag. Via 800xA Connect åpnes tilgangen til og fra ERP og andre styresystemer hos kunden.

800xA er tilrettelagt for at flere anlegg kan opereres sammen fra feks ett felles sentralt kontrollrom, og/eller via fjerntilknytning for ansvarlig vakt. Via “Smart Clients” kan sanntids prosess- og produksjonsdata gjøres tilgjengelig i et “Dashboard” grensesnitt for analyse og beslutningsstøtte.

En åpen dør til andre systemer
Via ulike koblinger som PLC connect og ERP connect åpnes det for kommunikasjon med styresystem fra andre leverandører (Siemens, Allen-Bradley, Omron etc) og forretningssystemer (Movex, SAP etc). Det er tilrettelagt for integrasjon av vedlikeholdssystemer, lab-systemer og MES systemer for ytterligere operatør-effektivitet. 

Feltbussteknikk gir direkte tilgang til “intelligent” periferiutstyr som eksempelvis frekvensomformere og ventilstyringer. Tilstandsovervåking og preventivt vedlikehold blir dermed en aktiv del av anleggsdriften. I tillegg til å tilrettelegge for en meget effektiv og kvalitetssikret programvarehåndtering, gjør DCS-teknikken i 800xA signaler og informasjon fra feltutrustningen direkte tilgjengelig i grafiske brukergrensesnitt uten ekstra konfigurasjon og tilrettelegging. I tillegg til at periferiutstyret gjøres enklere tilgjengelig, gir bruk av feltbuss generelt lavere installasjonskostnader. 

Prosessforståelse inkludert
LTLine på 800xA er en videreføring av det arbeidet som Skala Prosessteknikk har lagt ned i et stort antall meierianlegg.  Med Skala på laget er du sikret en samarbeidspartner som har en dyp forståelse for produksjonsprosessene i norsk meieriindustri. Med en partner som tar ansvar for både automasjon og det produksjonstekniske, er du også sikret robuste løsninger og klar ansvarsfordeling når det gjelder igangkjøring og feilsøkning.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.