Hopp til hovedinnholdet

CIP-løsninger som sikrer produktkvaliteten

 Med 75 års erfaring som leverandør til næringsmiddelindustrien, er vi vant med å  levere løsninger som tilfredsstiller strenge krav til hygiene og renhet. 

En riktig løsning skal ivareta produktssikkerhet og kvalitet, samtidig som produktsvinn, vaskemiddelforbruk, bruk av servicemedia og tidsforbruk skal være lavest mulig. Vår prosesskompetanse gjør oss i stand til å utvikle løsninger som best mulig balanserer disse kravene. Vi tilbyr:

Skreddersydde eller modulbaserte vaskestasjoner. Enten du ønsker en enkel modulbasert løsning for et begrenset prosessavstnitt, eller skreddersydde løsninger for hele produksjonsanlegget kan vi hjelpe.

Automatisering og optimalisering av vaskestasjoner. Riktig styring og parametersetting er helt vesentlig for vaskekvalitet og -økonomi. Vi har kompetansen. Produktarket kan bla fortelle mer om hva vi kan tilby innen optimaliserfing av vasken.

Komponenter og utstyr. I samarbeide med bla Alfa Laval kan vi tilby et bredt spekter av utstyr og komponenter som omfatter vasketurbiner, ventiler, pumper og følere til vaskeanlegg.

Klikk her for mer informasjon om vårt tilbud innen hygiene og CIP-vask

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.