Hopp til hovedinnholdet

Alfa Laval Twin Screw - robust og skånsom dobbelskruepumpe

Dobbeltskruepumpen bygger på en robust og pålitelig plattform og oppfyller strenge hygieniske standarder. Pumpen er meget fleksibel i bruk og håndterer både produkt og Clean-in-Place (CIP). Den kjennetegnes av skånsom produkthåndtering, evne til å pumpe krevende produkter, og overlegen sugeevne. 

Alfa Laval Twin Screw Pump, er en dobbel­skruepumpe for mat-, drikkevare- og farmasiindustrien. Den kombinerer evnen til positiv fortrengning- og sen­trifugalpumpe teknologi i en og samme pumpe. Dermed håndterer pumpen enkelt prosessmedia med varierende viskositeter, samt CIP-returvask. Dette forenkler røropp­legg og pumpestyring - et bidrag til reduserte kostnader.

.

Skånsom håndtering av krevende produkter
Den unike konstruksjonen eliminerer behovet for egen CIP-returpumpe. Videre gir høy sugeevne med stor løfteevne betydelig fleksibilitet mht plassering og bruk. Pumpen kjennetegnes av svært skånsom produkthåndtering. Pumpen håndterer produkter av svært varierende visko­sitet og produkter med høyt partikkel/fiberinnhold. Dette gjør at den kan brukes til de aller mest krevende pro­duktene, samtidig som produktkvaliteten ivaretas. 

Høy driftssikkerhet og rask og enkel service 
En robust girkasse i rustfritt stål med tannhjulsgir mellom lagrene balanserer belast­ningen på akslinger. Dette reduserer vibrasjon og støy samtidig som levetid og pålitelighet økes. Pakningsbytte gjøres uten demontering av pumpen, dette øker oppetid og reduserer vedlikeholdskostnader.

Hygienisk design 
Pumpen har en ren, rustfri stålfinish konstruert for enkelt renhold. FDA-kompatible materialer benyttes, og pumpen er både EHEDG- og 3-A-sertifisert.

Nøkkeldata

  • Pumpen leveres i 9 ulike varianter; tre størrelser med tre ulike skruevarianter. 
  • Flow 0,1-150 m3/timer
  • Maks trykk 16 Bar
  • Driftshastighet opp til 3000 Rpm

Les mer om Alfa Laval Twin Screw.

Ta kontakt med vår produktspesialist Owe Barsten
owe.barsten@skala.no mobil: 928 44 308 for mer info.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.