Hopp til hovedinnholdet

Skala utnevnt til Alfa Laval Master Distributør i Norge

I november 2013 ble Skala Prosessteknikk utnevnt til Master Distributør for Alfa Laval i Norge, med ansvar for salg og service av Alfa Lavals hygieniske produkter til mat-, meieri-, drikkevare- og biopharma industrien.

I november 2013 ble Skala Prosessteknikk utnevnt til Master Distributør for Alfa Laval i Norge. Fra venstre Hege Sverreson, konst adm dir i Skala, Henning Sørensen, salgsdirektør Skala, og Finn Kjeldgaard, Distributor Manager, i Alfa Laval Nordic.

"Vi tror det er vekstmuligheter for hygienisk prosessutstyr innenfor næringsmiddel- og farmasøytisk industri, og vi har valgt å oppskalere våre aktiviteter på dette området,” forteller Finn Kjeldgaard, Distributor Manager, i Alfa Laval Nordic. "Vi er sikre på at Skala Prosessteknikks dedikerte og dyktige team av fagspesialister vil betjene våre kunder godt, og bidra til en positiv utvikling. Alfa Lavals anerkjente produktkvalitet og brede produktportefølje sammen med Skala Prosessteknikks og kunnskap om det norske marked, vil fortsette å være en unik og sterk kombinasjon."

Et sterkt partnerskap for fremtiden

Alfa Laval har som en sentral del av sin strategi å nå markedet gjennom en globalt nettverk av partnere, og tilbyr tre nivåer av partnerskap: Autorisert -, Sertifisert - og Master Distributører. De ulike nivåene gir uttrykk for ulik grad av samarbeide og eksklusivitet i partnerskapet, og innebærer i også fordeler for partnerens kunder.

Master Distributører, det høyeste nivået av partnerskap, blir tilbudt partnere som kan tilby dyp lokalkunnskap og spesialkompetanse, og kan sammen med Alfa Laval tilby en enda bedre service til eksisterende og potensielle kunder. Disse kriterieriene oppfylles av Skala Prosessteknikk. 

 "Vi setter stor pris på utvidelsen av samarbeidet, og er overbevist om at vi med vår omfattende bransjekunnskap fortsatt skal kunne hjelpe norsk mat- og farmasøytisk industri med å løse sine daglige utfordringer. Med et tettere samarbeide med Alfa Laval vil vi være enda bedre i stand til å møte de fleste spesifikke kundebehov,” mener Hege Sverreson, konstituert adm.dir. i Skala Prosessteknikk.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.