Hopp til hovedinnholdet

Alfa Laval CM - en helt ny tilstandsmonitor for pumper og annet utstyr

Ønsker du å overvåke tilstanden til prosessutstyret ditt? Alfa Laval introduserer en ny kompakt monitor for trådløs måling av tilstandsdata.

Gjør forebyggende vedlikehold enklere!

Opprinnelig er CM optimalisert for bruk med Alfa Laval SX og SRU positive fortrengningspumper, men kan med produkttilpasning overvåke annet roterende utstyr.

Den er kompakt, enkel å installere og sporer utstyrets vibrasjoner, temperatur og total kjøretid, tre av de mest brukte parametrene for å oppdage og diagnostisere utstyrsfeil. Det gjør at du kan utføre forebyggende vedlikehold, og dermed unngå uventet nedetid.

Alfa Laval CM driver utstyrssensorer som overfører data til en tilkoblet kompatibel mobilenhet for prediktiv vedlikeholdsanalyse. Vedlikeholdspersonell kan sjekke utstyrets vibrasjoner og temperatur, enten ved å varsle på en LED-indikator på skjermen eller gjennom en mobilapp på en tilkoblet iOS- eller Android-enhet innen 20 m rekkevidde under en periodisk gjennomgang.

Løsningen lager en referanse ved å bruke grunnleggende data i oppsettet og viser et aktivt varsel i tilfelle en "endring i atferd". Dette varselet genereres for eksempel hvis en vibrasjon øker utover de forhåndsdefinerte grenseverdiene. Alfa Laval CM måler vibrasjoner og driftstemperatur med jevne mellomrom og sammenligner dem med de forhåndsinnstilte grunndataene. Hvis målingene avviker fra grunnleggende data, vil du bli advart av en LED-indikasjon og et varsel på mobilenheten. Systemet bruker en intern temperaturmåler og et 3-akset akselerometer for å samle inn data i opptil 3 måneder. En Bluetooth-tilkobling brukes til å sende data til din iOS- eller Android-enhet. Dette gjør at du kan kontrollere tilstanden til Alfa Laval-pumpen din innen ca. 20 meters radius. 

Vil du vite mer?

Klikk her for å laste ned PDF produktdatablad!

Kontakt Owe Barsten på tlf 928 44 308 / owe.barsten@skala.no, eller din kundekontakt i Skala for mer informasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.