Hopp til hovedinnholdet

Skala AS - utnevnt til ABB Commitment Star!

Fra kontrollrommet på TINE Meieriet Frya

Skala AS har for andre gang blitt utnevnt til ABB Commitment Star. Prisen ble delt ut på ABB World Wide Partner Conference.

- Vi mottar prisen for langsiktig, trofast og innovativt arbeid basert på ABB systemvare. Vi i Skala AS er en av tre ABB Value Providers i Norge på kontrollsystemer, forteller direktør Industriell IT og Automasjon i Skala AS, Heidi Moseng.

Skala og ABB har jobbet sammen i flere tiår og Skala LTLine styresystem er levert til flere titalls av de største næringsmiddelanleggene Norge. Skala LTLine er bygget på ABB-systemene SattLine og 800xA. De senere årene er LTLine-suiten utvidet med rapporterings- og MES-moduler basert på blant annet ABB Mom Services.

- Skala har gjennom årenes løp, også investert mye i kompetansebygging og sertifisering. I dag har Skala noen av de beste norske 800xA- og Sattline-ressursene utenfor ABB, konstaterer Key Account Manager, Christian Thordarson.

- Vi valgte å nominere Skala AS i 2021 for deres mangeårige solide engasjement for ABB-automatisering, forteller Thordarson.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.