Hopp til hovedinnholdet

Skala utnevnt til årets "ABB Commitment Star"

På den internasjonale ABB partner konferansen i Praha fikk Skala prisen som årets "Commitment Star" - en pris som gis til den partneren som har vist særlig dedikasjon i arbeidet med utvikle seg videre basert på ABBs teknologiske plattform.

En stolt gjeng under prisoverekkelsen; Fra venstre Ragnar Røstad, Skala, Heidi Moseng, Skala - med prisen, Knut Harjo,Skala, Sigmund Brenne, Skala og Randi Mogerhagen, ABB.

ABBs årlige EMEA Partner Conference 2014, ble denne gangen avholdt i Praha, og samlet partnere fra hele Europa, Midt-Østen og Afrika. På årets konferanse fikk Skala prisen som årets "Commitment Star" - en pris som gis til den partneren som har vist særlig dedikasjon i arbeidet med utvikle seg videre basert på ABBs teknologiske plattform.

I begrunnelsen ble det spesielt nevnt Skalas innsats når de gjelder å utvikle applikasjoner for matindustrien, basert på 800xA, og det arbeidet som gjøres for å konvertere eksisterende SattLine installasjoner i meierindustrien til 800xA baserte løsninger.

Vi gleder oss over den hyggelige tillitsærklæringen, denne gjør oss enda mer motivert til å utvikle gode løsninger for våre kunder, i nært samarbeide med ABB!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.