Hopp til hovedinnholdet

Nyhetsarkiv

Vi rydder og har noen resteparti av sko som skal ut! Modellene som er på salg finnes kun i angitt antall og størrelser - så her er det førstemann til mølla!

– Vi er forberedt på fremtidens krav og mål, sier Steinar Spydevold. Etter halvannet år som administrerende direktør i Skala har Steinar tro på en bevisst og bærekraftig utvikling i matindustrien. Med et fremtidsrettet fokus og et sterkt og nært tverrfaglig miljø innad, ønsker vi å beholde vår posisjon som matindustriens førstevalg.

53 prosent av verdens fiskebestander er i dag fullt utnyttet, og 32 prosent er overbeskattet, synkende eller i en gjenoppbyggingsfase. Alle som arbeider med disse verdifulle ressursene har derfor et ansvar for å forvalte disse best mulig. I Skala tilbyr vi teknologi for optimal utnyttelse av hele fisken - dette er bærekraft i praksis, kombinert med god økonomi!

Ved Universitetet i Ås, ble det i 2005 klekket en idé, som ble kilden til et av Skalas hittil største prosjekter. 

Vaksinering av fisk; fra tidkrevende og usikkert til hurtig og trygt.

 Med 75 års erfaring som leverandør til næringsmiddelindustrien, er vi vant med å  levere løsninger som tilfredsstiller strenge krav til hygiene og renhet. 

Norfersk er resultatet av et unikt samarbeide mellom NorgesGruppen og Nortura, og skal forsyne butikkene Meny, Kiwi og Spar med ferske produkter som kjøttdeig, koteletter, biff, fileter og andre kjøttprodukter. Det nye anlegget skal bearbeide 13 millioner kilo kjøtt i året, til en årlig verdi på ca 1 mrd kroner.

Robotløsning fra Skala gir raskere gjennomløp og store arbeidsbesparelser.

Med betydelig spisskom­petanse innen fylling emballering, produkthåndtering og materialflyt, kan vi tilby fullintegrerte løsninger som ivaretar hele verdi­kjeden fra produsert vare til ferdig pall. Vi tar oss av hele leveransen, og du får én partner uten uklare grensesnitt å forholde deg til.

Vi tilbyr et meget bredt utvalg av driftsmateriell til næringsmiddelindustrien, tilpasset denne industriens behov. Dette betyr at du kan få det meste du trenger fra én og samme leverandør.

For kunder med SattLine installasjoner er migrering av LTLINE fra SattLine til ABB 800xA  den mest effektive veien til en fremtidsrettet automasjonsplattform. Du vil kunne utnytte nåværende investeringer i hardware og software, nedetiden blir kort, og overgangen blir opp til 75-80% billigere enn systembytte.

CIP-vask er kostnadskrevende i form av tid, energi-, vann- og vaskemiddelforbruk.  LTLine CIP Optimize deg gir muligheter til å kontinuerlig overvåke forbruket og gjøre riktige valg for å optimalisere vasken. 

Ved Bama Industrier, Lierstranda produseres salatblandinger til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet. Salater og grønnsaker blir renset, kuttet og vasket, tørket og pakket i spesialproduserte poser, for deretter å bli kartonert. Og tre Motoman palleteringsroboter sørger for at en strøm av ferdige kartonger ender opp som ferdige paller klare for transport.

Norsk akevitt har aner tilbake til 1500 tallet, da erkebiskop Olav Engelbrektson omtalte et kraftig krydret brennevin som «Aquavita». Den gang ble brennevin sett på som medisin, og krydringens hovedfunksjon var nok å sørge for riktig «medisinsmak» etter prinsippet «jo verre det smaker, jo mer effektiv er medisinen».

Aass Bryggeri har lange og stolte tradisjoner innen ølbrygging. Produktutvikling er et satsingsområde og Aass brygger i dag ca 25 ulike brygg tilpasset ulike smaker og bruksområder. Med stadig økende etterspørsel har bryggeriet har stått ovenfor utfordringen i å håndtere større produksjonsvolum av flere produktvarianter.

Vi søker to salgsingeniører som hovedsaklig skal jobbe med våre kunder innen meieri og drikkevarer. Skala Prosessteknikk er ledende innen levering av prosessløsninger til norsk matindustri og har en betydelig markedsandel inne meieri og drikkevarer. Med fokus på oppsøkende salg og markedsføring, får du en viktig rolle i forhold til å sikre og bygge videre på vår posisjon.

Leveransen av kuttelinjen for grønnsaker for Findus i Tønsberg, er et typisk eksempel på et ønske om fleksibilitet, bevaring av produktkvaliteten og lavest mulig vannforbruk. Her blir det meste av norskprodusert gulrot som går til ulike fryse- og salatblandinger vasket, skrelt, kuttet og fryst i et imponerende tempo.

Skala er en ledende leverandør av produksjonsutstyr og automatiserte linjer til kjøttindustrien. Maskiner og komplette linjer for bearbeiding, stykking og porsjonering, veiing og pakking hører til spesialitetene.

Skala er Norges ledende leverandør av prosessutrustning og automasjonsløsninger og driftsmateriell til meieriindustrien og representerer et av Skandinavias største fagmiljøer innen dette området. Vi har levert teknologi til norsk meieriindustri siden 1937 – i snart 80 år. Med Skala på laget er du sikret en samarbeidspartner som har en dyp forståelse for produksjonsprosessene i norsk meieriindustri. 

Regelmessig, forebyggende service reduserer risikoen for uventet driftsstans. Og et godt vedlikeholdt anlegg et viktig bidrag til best mulig produktkvalitet og driftsøkonomi. Vi ser at lengre driftstider og høyere krav til effektivitet forsterker behovet for slikt forebyggende, dokumentert  vedlikehold. Vi kan tilby en standardisert og kostnadseffektiv løsning for forebyggende vedlikehold av prosessavsnitt eller utvalgte komponenter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.