Hopp til hovedinnholdet

Nyhetsarkiv

Enten det gjelder mindre ombygginger eller komplette, automatiserte prosesslinjer, kan vi tilby rådgivning og hjelp - fra forprosjekt til idriftsettelse. Oså etter oppstart er vi en nyttig samarbeidspartner som kan tilby reservedeler, service og vedlikehold som sikrer trygg og effektiv drift.

Innen grøntsektoren samarbeider vi med ledende internasjonale leverandører som bla Bijlsma, Tummers, Odenberg, Finis og Florigo. Sortimentet omfatter utstyr for mottak og lagring, steinfjerning og vask og sortering. I tillegg kan vi tilby skrellelinjer, ulike type kuttelinjer samt utstyr til blanchering og fritering.

Med våre mange år i bransjen, har vi bred kompetanse på de fleste type anlegg. Som et tillegg til våre service- og vedlikeholdstjenester, kan vi også bistå med å gjøre anlegget ditt enda mer driftssikkert og fremtidsrettet. Vi ønsker å være en tilgjengelig og nær aktør du kan stole på i din drift, i dag såvel som i morgen.

Skala er tilstede på AquaNor, 18.-21. august. Her får du vite mer om vårt totale tilbud til fisk-og oppdrettsnæringen.

Økende krav til mobilitet og tilgjengelighet på ulike plattformer gjør at Skala Prosessteknikk og Skala Fabrikk fra 12. juni avvikler sin fasttelefonløsning og går over til en 100% mobilbasert løsning. Vårt nye mobile bedriftsnett er integrert med Microsoft Lync - noe som betyr nye og mer fleksible kommunikasjonsmulighter både internt og for kontakter som også bruker denne teknologien.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.