Hopp til hovedinnholdet

Nyhetsarkiv

Skala er Norges ledende leverandør av prosessutrustning og automasjonsløsninger og driftsmateriell til meieriindustrien og representerer et av Skandinavias største fagmiljøer innen dette området. Vi har levert teknologi til norsk meieriindustri siden 1937 – i snart 80 år. Med Skala på laget er du sikret en samarbeidspartner som har en dyp forståelse for produksjonsprosessene i norsk meieriindustri. 

Regelmessig, forebyggende service reduserer risikoen for uventet driftsstans. Og et godt vedlikeholdt anlegg et viktig bidrag til best mulig produktkvalitet og driftsøkonomi. Vi ser at lengre driftstider og høyere krav til effektivitet forsterker behovet for slikt forebyggende, dokumentert  vedlikehold. Vi kan tilby en standardisert og kostnadseffektiv løsning for forebyggende vedlikehold av prosessavsnitt eller utvalgte komponenter.

Dette området kjennetegnes av at det omfatter et bredt spekter av råvarer og sluttprodukter. Det dekker også et meget bredt spekter av ulike produksjonsmetoder og -utstyr. I samarbeide med ledende internasjonale samarbeidspartnere, som Alfa Laval og TetraPak kan vi tilby løsninger, enten det gjelder ferdigretter som supper, sauser eller og andre viskøse produkter.. 

Med vår kunnskap om prosesser, kan vi hjelpe deg å lage komplette løsninger basert på dine komponenter. Vi bistår deg mot ditt overordnede mål - både for å sikre de rette valgene for ditt produkt og gi deg full kontroll på prosessen underveis.

Enten det gjelder mindre ombygginger eller komplette, automatiserte prosesslinjer, kan vi tilby rådgivning og hjelp - fra forprosjekt til idriftsettelse. Oså etter oppstart er vi en nyttig samarbeidspartner som kan tilby reservedeler, service og vedlikehold som sikrer trygg og effektiv drift.

Innen grøntsektoren samarbeider vi med ledende internasjonale leverandører som bla Bijlsma, Tummers, Odenberg, Finis og Florigo. Sortimentet omfatter utstyr for mottak og lagring, steinfjerning og vask og sortering. I tillegg kan vi tilby skrellelinjer, ulike type kuttelinjer samt utstyr til blanchering og fritering.

Med våre mange år i bransjen, har vi bred kompetanse på de fleste type anlegg. Som et tillegg til våre service- og vedlikeholdstjenester, kan vi også bistå med å gjøre anlegget ditt enda mer driftssikkert og fremtidsrettet. Vi ønsker å være en tilgjengelig og nær aktør du kan stole på i din drift, i dag såvel som i morgen.

Skala er tilstede på AquaNor, 18.-21. august. Her får du vite mer om vårt totale tilbud til fisk-og oppdrettsnæringen.

Økende krav til mobilitet og tilgjengelighet på ulike plattformer gjør at Skala Prosessteknikk og Skala Fabrikk fra 12. juni avvikler sin fasttelefonløsning og går over til en 100% mobilbasert løsning. Vårt nye mobile bedriftsnett er integrert med Microsoft Lync - noe som betyr nye og mer fleksible kommunikasjonsmulighter både internt og for kontakter som også bruker denne teknologien.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.