Hopp til hovedinnholdet

Kataloger og brosjyrer

Her finner du aktuelle kataloger og brosjyrer i pdf format.

Vår store 230 siders "Katalog driftsutstyr" omfatter blant annet hygienesystemer og -rådgivning, ingredienser, laboratorieutrustning og analyseutstyr, verne- og personalutstyr.

Stora Enso har utviklet et bærekraftig alternativ til plastkassen. Med EcoFishBox sparer du plass, tid, kostnader og miljøet. 

The Scandinavian food industry is supplied by produce from mother nature and the cold, clean Northern seas. A low-intensity farming industry and a professional fishing fleet provide some of the best ingredients in the world. 

We develop sustainable solutions to take care of the harvest from Nordic nature.

Kort presentasjon av Skala AS og datterselskaper. Skala gruppen består av Skala Prosessteknikk og tre  andre selskaper hvor vi har eierskap. Morselskapet og datterselskapene er samlet under vårt felles familienavn – Skala. Disse selskapene har ulik spisskompetanse og kompletterer hverandres produkter og kunnskap.

Som den største aktøren i det norske markedet innen teknologi og prosessløsninger for kjøttindustrien, har vi i Skala kunnskap om hvordan du får teknologien til å hjelpe deg til best mulig ressursutnyttelse, gode arbeidsmiljøer og trygge matvarer av høy kvalitet.

Skala er ledende leverandør av produksjonsutstyr og automatiserte linjer til kjøttindustrien i Norge. Vi kombinerer erfaring fra noen av de største leveransene til norsk kjøttindustri med lidenskap for faget, og spisskompetanse fra et unikt internasjonalt nettverk av leverandører - svært mange av den verdensledende innen sine områder. 

Om Skalas tilbud til fiskeindustrien. Skala representerer et av Nordens største teknologiske fagmiljøer innen foredling av næringsmidler og fôrprodukter.

Skala tilbyr teknologi for full utnyttelse av fisken – og har kompetansen som skal til for at du kan omdanne restråstoff til høyverdige produkter også for humant konsum. Dette er bærekraft i praksis, kombinert med god økonomi.

Skala representerer Norges største fagmiljø innen automatisering av matvareproduksjon. Til marin industri utvikler og leverer vi en rekke spesialløsninger innen automatisering som bidrar til økt effektivisering, høyere produktkvalitet, økt råstoffutnyttelse og bedre produksjonskontroll.

Siden de første enkle styringsystemene ble introdusert i norsk matindustri, har automasjon vært et satsingsområde i Skala. Dette betyr at vi har lengre fartstid enn de fleste, og at vi igjennom mange tiår har bygget opp et automasjonsmiljø med unik spisskompetanse på styring av næringsmiddelprosesser.

Når du velger det beste utstyret, bør du også velge den beste servicen og kundestøtten. Riktig og systematisk service betyr mer effektiv drift, færre ikke planlagte nedstengninger, lengre driftstider og utstyrslevetid og lavere totale eierkostnader. Skala tilbyr servicekonsepter som gir deg som driftsansvarlig ro i sjelen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.