Hopp til hovedinnholdet

Referanser

Skala hjelper deg med bærekraftige løsninger som vil redusere energiforbruk, øke kapasiteten, effektivisere produksjonen og minske kostnader. 

(Denne siden er under utvikling, referanser vil bli lagt ut fortløpende) 

Nedenfor finner du noen av prosjektene som Skala har utført: 

Holmen industriområde i Sortland vil bli Norges første fullskala industrianlegg for bærekraftig utnyttelse av raudåte. Det er Calanus AS som står for denne nysatsingen, og Skala AS er valgt som leverandør og samarbeidspartner for prosessanlegget. 

En effektiv og automatisert, nyutviklet CIP-vask løsning, levert av Skala, har gitt Idun Industri AS en mer fleksibel produksjon. Systemet sørger for at vask etter vask blir ensartet, og sparer bedriften for mye manuelt arbeid. 

Med full integrasjon på eksisterende utstyr og med gjenbruk av velprøvde automasjonsløsninger, har TINE Brumunddal tredoblet kapasiteten på laktosefrie produkter, samt forbedret evnen til å effektivt håndtere korte og mange produksjonsserier. Meieriets krevende produksjon driftes i dag stabilt og sterilt.

Skala har vært totalleverandør av prosesslinjer og automasjon, prosjektering og montasje for tidenes industrisatsing i Gudbrandsdalen, hos TINE Frya.  

Skala har installert en ny vaskestasjon til TINE Meieriet Tunga, hvor nye løsninger skal gi en energibesparelse på 1,5 Gwh i forhold til tradisjonell CIP løsning. Dette tilsvarer forbruket til ca. 60 eneboliger*!

Som turn-key leverandør av en høyautomatisert hermetikklinje hos Stabburet, bidro Skala med økt kapasitet og fleksibilitet som gjenspeiler markedets behov.  

Skala ble valgt som totalleverandør for TINE Trettens grøtlinje. Vi kunne stå ansvarlig for hele vareflyten, fra begeret er fylt til ferdig pall, og sørget for kontinuerlig produksjon og konsistent kvalitet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.