Hopp til hovedinnholdet

Meieri

Med røtter i historien og blikket rettet mot fremtiden

Fra det tradisjonsrike melkeglasset vi alle kjenner som en del av det daglige kostholdet - til avanserte og sammensatte produkter tilpasset nye kostholdsønsker og brukersituasjoner. I dag er meieriindustrien en del av et skiftende og spennende matmarked som beveger seg i takt med den kostbevisste forbruker og trendene i markedet. Dette byr på nye og spennende muligheter for meierinæringen. 

Med dype røtter i norsk meieriindustri, har vi siden 1937 bygget vår kunnskap om å forvalte meieriproduktets høye kvalitet fra gårdstank til frokostbord. Vi kjenner bransjen og dens krav, og vi er tett på for å stadig bidra med å utvikle og effektivisere produksjonen gjennom ny teknologi.

I et dynamisk, levende og krevende marked, stilles det nye krav til variasjon og omstillingsevne. Samtidig er det stort fokus på kostnadseffektivitet og ressursutnyttelse. Gjennom vår teknologi og våre automasjonsløsninger bidrar vi til økt fleksibilitet og effektivisering i prosesslinjene - samt en produksjon med lavt vann- og energibruk, rens av vann og avløp og maksimal utnyttelse av råstoffet.

Som den største norske aktøren med lengst erfaring innen bransjen, gir våre kunder oss stadig sin tillit med de mest komplekse oppgavene. Det er derfor vi er så gode, og det er derfor vi stadig blir bedre.

Vi vet mye om hva som fungerer og ikke fungerer for deg og din bedrift - vi vet også hvordan vi skal gjøre det enda mer kostnadseffektivt, miljøvennlig og ressursbesparende! Gi oss din utfordring, så vil våre fagfolk utarbeide løsninger basert på dine krav og behov.


TINEs GoʼMorgen Yoghurt har vært en enestående sukess for TINE. Den unike utformingen av begeret er en viktig årsak til suksessen – men denne gir også pro­duksjonstekniske utfordringer, på grunn av form, vekt­fordeling og fleksibilitet.

Kostbevisste nordmenns økende etterspørsel etter fettfattige og proteinrike produkter som Cottage Cheese ligger bak TINEs utbygging på Frya


Våre fokusområder

Skala tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektledelse og automatisering, og tar hånd om alt fra planlegging og til montasje og igangkjøring. Vi har levert teknologi til norsk meieriindustri siden 1937.  Med Skala på laget er du sikret en samarbeidspartner som har en dyp forståelse for produksjonsprosessene i norsk meieriindustri.

Regelmessig, forebyggende service reduserer risikoen for uventet driftsstans. Og et godt vedlikeholdt anlegg et viktig bidrag til best mulig produktkvalitet og driftsøkonomi. Vi kan tilby en standardisert og kostnadseffektiv løsning for forebyggende vedlikehold av prosessavsnitt eller utvalgte komponenter.

Med mer enn 80 års erfaring som leverandør til næringsmiddelindustrien, er vi vant med å  levere løsninger som tilfredsstiller strenge krav til hygiene og renhet. 


Noen av våre kunder

Noen av våre partnere
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.