Hopp til hovedinnholdet

Mat

Med respekt for råvarene

Gyldne poteter fra Hadeland, søte epler fra Lier og saftige gulrøtter fra Stokke. Vår lidenskap er å utarbeide løsninger som kan foredle dine råvarer til spennende og fristende produkter for forbrukeren.

Vi kan hjelpe deg fra råvare til ferdig produkt, om det så er kortreiste tomater fra den lokale produsenten, poteter som skal bli til edle dråper, eller du produserer ferdigretter som forenkler forbrukerens hverdag. Med stor kjennskap til de aller fleste råvarer og et internasjonalt leverandørnettverk med betydelig spisskompetanse, kan vi tilby løsninger som effektiviserer og samtidig ivaretar råvarenes unike egenskaper.

Vi vet mye om hva som fungerer og ikke fungerer for deg og din bedrift - vi vet også hvordan vi skal gjøre det enda mer kostnadseffektivt, miljøvennlig og ressursbesparende! Gi oss din utfordring, så vil våre fagfolk utarbeide løsninger basert på dine krav og behov.


Leveransen av kuttelinjen for grønnsaker for Findus i Tønsberg, er et typisk eksempel på et ønske om fleksibilitet, bevaring av produktkvaliteten og lavest mulig vannforbruk. Her blir det meste av norskprodusert gulrot som går til ulike fryse- og salatblandinger vasket, skrelt, kuttet og fryst i et imponerende tempo.

Ved Bama industrier i Lier produseres salatblandinger til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet. Veien fra ferskvare til ferdigvare er kort og og må være presis og effektiv. Med 5400 kartonger i timen, er produktet klar for utkjøring til butikk.


Våre fokusområder

Når det gjelder prosessutrustning for batch- og kontinuerlig produksjon av ferdigmat, supper, sauser og andre flytende og viskøse næringsmidler, kan vi tilby et bredt spekter av løsninger. Et omfattende internasjonalt leverandørnettverk med Alfa Laval og Tetra Pak i spissen sikrer våre kunder den best tilgjengelige teknologien i markedet.

Skala kan i samarbeide med bla Bijlsma, Tummers og Odenberg tilby et bredt spekter av foredlingsutstyr og -maskiner for vegetabiler, utstyr for optisk sortering samt transport-, pakke- og kartoneringslinjer.

Med betydelig spisskom­petanse innen fylling emballering, produkthåndtering og materialflyt, kan vi tilby fullintegrerte løsninger som ivaretar hele verdi­kjeden fra produsert vare til ferdig pall. Vi tar oss av hele leveransen, og du får én partner uten uklare grensesnitt å forholde deg til.


Noen av våre kunder

Noen av våre partnere
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.