Hopp til hovedinnholdet

Kjøtt

Med lidenskap for kjøtt!

Norsk kjøttproduksjon har dype røtter i norsk landbruk og lange håndverkstradisjoner knyttet til foredling av disse verdifulle råvarene. I dag er denne industrien preget av en spennende miks av avansert teknologi og håndverk, norsk mattradisjon og internasjonale mattrender. Som den største aktøren i det norske markedet innen teknologi og prosessløsninger for kjøttindustrien, har vi i Skala kunnskap om hvordan du får teknologien til å hjelpe deg til best mulig ressursutnyttelse, gode arbeidsmiljøer og trygge matvarer av høy kvalitet.

Skala er ledende leverandør av produksjonsutstyr og automatiserte linjer til kjøttindustrien i Norge. Vi kombinerer erfaring fra noen av de største leveransene til norsk kjøttindustri med lidenskap for faget, og spisskompetanse fra et unikt internasjonalt nettverk av leverandører - svært mange av den verdensledende innen sine områder. Gi oss din utfordring, så vil våre fagfolk utarbeide løsninger som er kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettet!

Skalas produktspekter spenner over slakte- og skjærelinjer, foredlingsmaskiner, utstyr for stykking og porsjonering, fylle- og pakkelinjer samt transport- og løfteutstyr. Vi tilbyr alt fra komplette produksjonslinjer inklusive prosjektering, installasjon og oppstart, til enkeltstående maskiner som skal løse konkrete oppgaver. 

Vi vet mye om hva som fungerer og ikke fungerer for deg og din bedrift - vi vet også hvordan vi skal gjøre det enda mer kostnadseffektivt, miljøvennlig og ressursbesparende! Gi oss din utfordring, så vil våre fagfolk utarbeide løsninger basert på dine krav og behov.


13 millioner kilo kjøtt i året, til en årlig verdi på i overkant av 1 milliard kroner bearbeides sirlig i Norfersks prosessanlegg på Hærland. Det er mye og komplisert teknologi som skal spille på lag med mennesker i en slik produksjon.

Robotløsning fra Skala gir raskere gjennomløp og store arbeidsbesparelser.


Våre fokusområder

Skala leverer prosessutstyr til kjøttindustrien i hele Skandinavia. Skalas produktspekter spenner over slakte- og skjærelinjer, foredlingsmaskiner, utstyr for stykking og porsjonering, fylle- og pakkelinjer samt transport- og løfteutstyr. Vi tilbyr alt fra komplette produksjonslinjer til enkeltstående maskiner.

Med betydelig spisskom­petanse innen fylling emballering, produkthåndtering og materialflyt, kan vi tilby fullintegrerte løsninger som ivaretar hele verdi­kjeden fra produsert vare til ferdig pall. Vi tar oss av hele leveransen, og du får én partner uten uklare grensesnitt å forholde deg til.

Vi tilbyr et meget bredt utvalg av driftsmateriell til kjøttindustrien, tilpasset denne industriens behov. Dette betyr at du kan få det meste du trenger fra én og samme leverandør.


Noen av våre kunder

Noen av våre partnere
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.