Hopp til hovedinnholdet

Hygieneløsninger

Din totalleverandør av hygieneløsninger - fra rådgivning til komplette hygienesystemer

Enten du skal ha en komplett renholdsplan for din bedrift, eller ønsker å løse konkrete problemer tilknyttet hygiene, kan vi hjelpe deg. Vi kombinerer Norges mest omfattende sortiment av hygieneprodukter for næringsmiddelindustrien med spesialkunnskap om hygiene og næringsmiddelproduksjon.

Basert på plantegninger og en analyse av din bedrift lager vi gjerne forslag til et effektivt hygienesystem i din virksomhet, tilpasset plassering og utforming av garderober og personalrom, trafikkflyt og trafikkbelastning i anlegget, produksjonsutstyr og -prosesser.

Omfattende produktspekter
Skala har utviklet et et bredt spekter av ulike produkter som kan settes sammen til en komplett løsning tilpasset din bedrift. Sortimentet omfatter bl.a.:
• Vaskemidler
• Lavtrykks skumanlegg
• Hygienesluser
• Utstyr til personalhygiene
• Renholdsredskaper
• Vaskemaskiner
• Utstyr for analyse av renhold

Dette gjør oss i stand til å tilby komplette løsninger som omfatter renholdsplaner, vaskemidler, maskiner og utstyr.

Hvor effektiv er flyten mellom uren og ren sone på ditt anlegg? I hygieneslusen gjelder det å ha gode rutiner og systemer som er enkel for alle å følge og som vil gi mer tid i produksjonen.
Med vår erfaring og prosjektering kan vi designe hygieniske løsninger skreddersydd for næringsmiddelindustrien.
Vi kan tilby komplette og skreddersydde garderobe- og sluseinnredninger. Vi kan utarbeide innredningsforslag som sikrer en optimal flyt ut og inn av rommet.
God personlig hygiene er sentralt for matvaresikkerheten. Dette oppnås best ved å utvikle gode rutiner og legge til rette for at det blir enkelt å følge disse.
Vi har systemer for effektiv og sikker rengjøring, sterilisering og oppbevaring av arbeidsredskap.
Skala er eneforhandler av skumrengjøringsutstyr fra FOAMICO. Lavtrykk skumanlegget er enkelt å betjene, robust og driftssikkert.
Med Vikans unike fargekodingssystem unngår du faren for krysskontaminasjon samtidig som det sender ut et tydelig signal om at bedriften tar hygiene på alvor.

Mer informasjon

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.