Hopp til hovedinnholdet

Fôr

Grunnlaget for god vekst

Frisk ku i fjøset og sprellende fisk i havet; riktig fôr og næringsrik fôrsammensetning er selve grunnlaget for vekst og utvikling. Skala har teknologien til produksjon av høyverdige fôrprodukter, enten det er fisk eller fe som er konsumenten.

Fôrproduksjon er en egen vitenskap med et utall variabler når det gjelder sammensetning, utforming og overflatebehandling av fôrpelletsen. Med et fagmiljø som har arbeidet med norsk fôrindustri i mer enn 30 år, kan vi tilby omfattende fagkunnskap og erfaring. Som en uavhengig aktør  med et omfattende internasjonalt nettverk, kan vi tilby den løsningen som passer best for akkurat ditt behov. 

Vi vet mye om hva som fungerer og ikke fungerer for deg og din bedrift - vi vet også hvordan vi skal gjøre det enda mer kostnadseffektivt, miljøvennlig og ressursbesparende! Gi oss din utfordring, så vil våre fagfolk utarbeide løsninger basert på dine krav og behov.

 

Ved Universitetet i Ås, ble det i 2005 klekket en idé, som ble kilden til et av Skalas hittil største prosjekter. 

Ved Bakke Bruk på Revetal er nå de siste elementene løftet på plass på de tre nye kornsiloene levert av Skala. Med et gammelt tradisjonsrikt anlegg og store enheter som ble installert, har prosjektering og montasje stilt krav til både kreativitet og fleksibilitet for å sy nytt og gammelt sammen!


Våre fokusområder

Med vår kunnskap om prosesser, kan vi hjelpe deg å lage komplette løsninger basert på dine komponenter. Vi bistår deg mot ditt overordnede mål - både for å sikre de rette valgene for ditt produkt og gi deg mulighet til å ha full kontroll på prosessen underveis.

Enten det gjelder mindre ombygginger eller komplette, automatiserte prosesslinjer, kan vi tilby rådgivning og hjelp - fra forprosjekt til idriftsettelse. Oså etter oppstart er vi en nyttig samarbeidspartner som kan tilby reservedeler, service og vedlikehold som sikrer trygg og effektiv drift.

Med våre mange år i bransjen, har vi bred kompetanse på de fleste type anlegg. Som et tillegg til våre service- og vedlikeholdstjenester, kan vi også bistå med å gjøre anlegget ditt enda mer driftssikkert og fremtidsrettet. Vi ønsker å være en tilgjengelig og nær aktør du kan stole på i din drift, i dag såvel som i morgen.


Noen av våre kunder

Noen av våre partnere
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.