Hopp til hovedinnholdet

Fisk

Fremtiden ligger i havet!
53 prosent av verdens fiskebestander er i dag fullt utnyttet, og 32 prosent er overbeskattet, synkende eller i en gjenoppbyggingsfase. Alle som arbeider med disse verdifulle ressursene har derfor et ansvar for å forvalte disse best mulig. I Skala tilbyr vi teknologi for optimal utnyttelse av hele fisken.

Våre fiskeressurser er Norges viktigste arvesølv, og i motsetning til oljen skal den fortsatt høstes av mange kommende generasjoner! Over 30 000 personer arbeider med fiske, havbruk og foredling i Norge, og bidrar til at vi eksporterer marine produkter verd mer enn 50 milliarder kroner årlig. Vi ønsker å bidra med teknologi og kompetanse som gjør at vi utnytter disse verdifulle ressursene enda bedre, smartere og mer effektivt. Og vi tror vi har ekstra mye å bidra med når det gjelder å utnytte hele fisken. På denne måten kan det som for få år siden ble sett på som avfall, bli til lønnsomme ressurser. 

Vi vet mye om hva som fungerer og ikke fungerer for deg og din bedrift - vi vet også hvordan vi skal gjøre det enda mer kostnadseffektivt, miljøvennlig og ressursbesparende! Gi oss din utfordring, så vil våre fagfolk utarbeide løsninger basert på dine krav og behov.


Nøkkelferdige løsninger - investortilgang 

Vaksinering av fisk; fra tidkrevende og risikofylt til hurtig og trygt.


Våre fokusområder

I Skala tilbyr vi teknologi for optimal utnyttelse av hele fisken - dette er bærekraft i praksis, kombinert med god økonomi!

Svært mange prosessanlegg i norsk matindustri er automatisert av Skala. Vi kombinerer vår automasjonskompetanse med en inngående kjennskap til de produksjonsprosesser du finner i norsk næringsmiddelindustri.

I økende grad produseres det mer høyverdige produkter av ulike råstoffer i fiskeindustrien. Med mer enn 80 års erfaring som leverandør til næringsmiddelindustrien, er vi vant med å  levere løsninger som tilfredsstiller strenge krav til hygiene og renhet. 


Noen av våre kunder

Noen av våre partnere
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.