Hopp til hovedinnholdet

Drikke

Teknologi for tørsteslukkere

Akevitt, vin, sprit, øl, saft brus og juice - vi har teknologien til å brygge, blande og tappe. Vi kan drikkevarer og vi hjelper deg ivareta den høye kvaliteten på dine produkter gjennom hele prosessen.

Gjennom våre nær åtti år i bransjen har vi jobbet med flytende produkter. Med fokus på hygiene og dagens krav til effektive og fleksible løsninger, utarbeider vi fremtidsrettede prosesslinjer for produksjon av alle typer drikkevarer.

Vi vet mye om hva som fungerer og ikke fungerer for deg og din bedrift - vi vet også hvordan vi skal gjøre det enda mer kostnadseffektivt, miljøvennlig og ressursbesparende! Gi oss din utfordring, så vil våre fagfolk utarbeide løsninger basert på dine krav og behov.


Aass Bryggeri har lange og stolte tradisjoner innen ølbrygging. Produktutvikling er et satsingsområde og Aass brygger i dag ca 25 ulike brygg tilpasset ulike smaker og bruksområder. Med stadig økende etterspørsel har bryggeriet har stått ovenfor utfordringen i å håndtere større produksjonsvolum av flere produktvarianter.

Når du velger det beste utstyret på markedet, bør du også velge den beste ser­vicen og kundestøtten. Riktig og systematisk service betyr færre ikke-planlagte nedstengninger, lengre driftstider og utstyrslevetid og lavere totale eierkostnader. Skala tilbyr ulike servicekonsepter som gir deg som driftsansvarlig ro i sjelen.


Våre fokusområder

Svært mange prosessanlegg i norsk matindustri er automatisert av Skala. Vi kombinerer vår automasjonskompetanse med en inngående kjennskap til de produksjonsprosesser du finner i norsk næringsmiddelindustri.

Med betydelig spisskom­petanse innen fylling emballering, produkthåndtering og materialflyt, kan vi tilby fullintegrerte løsninger som ivaretar hele verdi­kjeden fra produsert vare til ferdig pall. Vi tar oss av hele leveransen, og du får én partner uten uklare grensesnitt å forholde deg til.

Vi tilbyr et bredt spekter av spesialutstyr og komponenter for bryggerier, herunder utstyr og løsninger for hele bryggeprosessen. Vi kan tilby spesialutviklede prosessmoduler eller skreddersydde løsninger for alle trinn i produksjonen av fra brygghus frem til tappelinje.


Noen av våre kunder

Noen av våre partnere
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.