Hopp til hovedinnholdet
Banner

Selskapene i Skala Gruppen

Skala består av morselskapet Skala AS og tre datterselskap; Robotech, Maskon og Fabrikk. I tillegg eier Skala AS selskapet Forberg AS, som under egen merkevare tilbyr mixere, tørkere og coatere på den internasjonale arena. Teknologien er basert på det patenterte Forberg-prinsippet.

Sammen tilbyr vi rådgivning og utstyr som hjelper deg med alt fra planlegging av nye prosessløsninger til daglig drift og vedlikehold. Vi kombinerer et omfattende internasjonalt leverandørnettverk, med betydelig egenkompetanse om norsk næringsmiddelindustri. Dette sikrer deg løsninger basert på den beste tilgjengelige teknologi, tilpasset norske forhold.


 

Skala AS

Skala AS er morselskapet i Skala med lang erfaring fra installasjoner hos de aller fleste matprodusentene i Norge. Med mer enn 80 år som samarbeidspartner for norsk matindustri, kjenner vi oss svært hjemme på bla meierier, slakterier, fiskeforedlingsbedrifter, kornsiloer, chipsfabrikker, bryggerier, grønnsakspakkerier og saft/juicefabrikker. Vi benyttes av de fleste ledende norske matvareforedlere når det gjelder engineering, automatisering, prosjektering, installasjon og drift i deres foredlingsanlegg.

Skala AS har hovedkontor i Oslo og avdelingskontor på Årvollskogen i Moss, Heimdal i Trondheim og på Klepp i Stavanger. Skalas administrative stab på 16 personer leverer tjenester på HR, økonomi, IT, marketing og kundeservice til alle selskapene og samordner og sikrer vår kvalitet og våre leveranser. Samlet er vi ca 100 motiverte medarbeidere med kjernekompetanse innen næringsmiddelteknikk, prosessteknologi og automasjon. Datterselskapene

Skala Maskon har vært en del av Skala siden 2007 og baserer sin virksomhet på robotisering og automatisering av komplekse funksjoner ved bruk av vision-teknologi.

Skala Fabrikk har vært en del av Skala i nærmere 50 år og har en lang historie og utvikling med produksjon for Tines eiere; Norges melkebønder.

Skala Robotech ble kjøpt av Skala i 2006. Kompetansebedriften spesialiserer seg på automatiserte og svært kostnadseffektive løsninger for industrien gjennom robotisering av tunge, repeterende og lite lønnsomme arbeidsoppgaver. 

Forberg International har vært en del av Skala siden 2011. Som en svært anerkjent merkevare internasjonalt, har selskapet posisjonert seg som en standard innen sitt segment med sin patenterte teknologi.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.