Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør vi

En unik ressurs for norsk næringsmiddelindustri: 

Skala Prosessteknikk er ledende leverandør av tekniske tjenester, prosessutrustning, emballasje og forbruksartikler til norsk næringsmiddelindustri. Vår oppgave er å gjøre våre kunder enda mer konkurransedyktige. 

Internasjonal teknologi tilpasset norske fohold

Vi kombinerer et omfattende internasjonalt leverandørnettverk med betydelig egenkompetanse om norsk næringsmiddelindustri. Dette sikrer deg løsninger basert på den beste teknologien som er tilgjengelig, tilpasset norske forhold.

Fra forprosjekt til oppstart
Vi tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektledelse og automatisering, og tar hånd om alt fra planlegging og prosjektering, til montasje og igangkjøring. Våre fagmiljøer forener kunnskap om næringsmiddelteknologi, automasjon og prosessteknikk. Med spesialister innen de fleste type næringsmiddelproduksjon, kan vi tilby bransjespesifikke løsninger.

En støttespiller i daglig drift
Vi ønsker å være en støttespiller i våre kunders daglige drift, og kan tilby et bredt spekter av produkter og tjenester som sikrer deg effektiv og trygg produksjon. Dette omfatter bla hygienesystemer og -rådgivning, ingredienser, laboratorieutrustning og analyseutstyr, verne- og personalutstyr. 

Hjelp til forebyggende vedlikehold
Vi kan hjelpe deg med forebyggende, dokumentert  vedlikehold og service – slik at du kan konsentrere deg om den daglige driften.

Mer om Skala (PDF) 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.