Hopp til hovedinnholdet

Mikrobølge tining

Tining ved hjelp av mikrobølger eller radiobølger - batch og tunell

I samarbeide med SAIREM kan vi tilby et omfattende spekter av av standard løsninger, tilpasset ulike krav og behov i matindustrien. Sairem tilbyr både inline og batch løsninger.SAIREMS mikrobølge- og RF-teknologi kan benyttes til alle frosne matvarer: sjømat, kjøtt, vegetabiler, osv. Utstyret gir svært god kontroll på temperaturen i samsvar med standarder for matvaresikkerhet og gir i tillegg svært kort behandlingstid for temperering, tining, oppvarming, pasteurisering, sterilisering etc.

Aktuelle produkter:

  • AMW 200: 915 MHz mikrobølgeovn batch maskin, temperering av frosne blokker, kapasitet: 250-400 kg / t fra -20 ° C til -4/-2 ° C.
  • AMW 400: 915 MHz mikrobølgeovn batch maskin, temperering av frosne blokker, kapasitet: 700-1200 kg / t fra -20 ° C til -4/-2 ° C.
  • TMW 150: 915 MHz mikrobølgeovn tunnel, temperering av frosne blokker, kapasitet: 4 til 6 t / h fra -20 ° C til -4/-2 ° C.
  • TRF - 50 F: radiofrekvens tunnel, temperering av frosne blokker, kapasitet: 300-400 kg / time fra -20 ° C til -2 / 0 ° C.
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.