Hopp til hovedinnholdet

Kokegryter og temperaturbehandling

Termisk behandling av matvarer - dette omfatter koking, steking, forvelling, bruning, grilling, pasteurisering, sterilisering og kjøling.

Vi samarbeider bla med Berief, spesialister på alle typer termisk behandling Berief har i flere tiår produsert kokegryter og andre produkter for temperaturbehandling av kjøtt, pølser og andre kjøttprodeukter. Denne kunnskapen og kompetanse danner grunnlaget for de effektive og driftssikre løsningene som Berief kan tilby kjøttindustrien.

Scanico spiralsteamer er den perfekte løsningen for varmebehandling og tining av et bredt spekter av produkter.

  • Individuell design tilpasset dine spesifikke behov
  • Effektiv varmefordeling
  • Kort behandlingstid og jevn produktkvalitet
  • Isolert kabinett med fullt sveisede rustfrie plater oppfyller strenge krav til hygiene

Mer informasjon

Magnus Wahlgren

Salgssjef kjøtt og andre næringsmidler

90 01 53 32

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.