Hopp til hovedinnholdet

Skala LTLine Base

Skala LTLine Base består av moduler for sikker matproduksjon i form av overvåking og styring av velprøvde prosesstekniske løsninger.

Systemet omfatter løsninger for skånsom transport, blanding og konserveringsbehandling av rå- og ferdigvarer. Modulene dekker områder som Cleaning In Place, avansert prosessovervåking og kontroll av pasteur for konsistent produktkvalitet samt krysskontamineringssikre transport-/produksjonsløsninger.

Moderne og brukervennlige operatørgrensnitt (HP-HMI) gir enkle operasjoner, oversikt på prosessparametere og resepter, og total prosessoversikt (Situation Awareness) med redusert risiko for menneskelige feil og mulighet for økt anleggsytelse. De mennesklige faktorene blir ivaretatt med funksjoner for operatørassistanse og effektiv feilsøking. 

Kort- og langtidslagrede prosessdata er tilgjenglige fra forhånds- og egendefinerte trend-vinduer. Alle transporter, produksjoner og CIP lagres med sine produksjonsparametere til logg. Loggdata rapporteres i hensiktsmessig format for historiske tilbakeblikk. Individuell og gruppedefinert brukerrettighet etter ansvar- og produksjonsområde gir rettet tilgang kontroll, rapporter og alarmlister/historikk.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.